Medewerkersbetrokkenheid

Het belang van medewerkersbetrokkenheid volgens mede-oprichter Thomas

Oct 18, 2023

Medewerkersbetrokkenheid

Het belang van medewerkersbetrokkenheid volgens mede-oprichter Thomas

Oct 18, 2023

Medewerkersbetrokkenheid

Het belang van medewerkersbetrokkenheid volgens mede-oprichter Thomas

Oct 18, 2023

Medewerkersbetrokkenheid

Het belang van medewerkersbetrokkenheid volgens mede-oprichter Thomas

Oct 18, 2023

Wat dreef jou om BORO Consultancy op te richten en je passie voor medewerkersbetrokkenheid te volgen?

Mijn interesse begon eigenlijk met nieuwsgierigheid. Toen ik verschillende organisaties zag en hoe mensen daar werkten, begon ik me af te vragen waarom sommige plekken floreren en anderen worstelen. Door het feit dat mensen een groot deel van hun leven op het werk doorbrengen, realiseerde ik mij dat dit onderwerp zeer belangrijk is. Maar wat me echt raakte, was het besef dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over hoe we dat werk beter, fijner en betekenisvoller kunnen maken. Daarom startte ik BORO Consultancy, om organisaties te helpen begrijpen hoe ze de betrokkenheid van hun medewerkers kunnen verbeteren.

Wat denk je dat de grootste uitdagingen zijn voor organisaties als het gaat om medewerkersbetrokkenheid?

Het grote struikelblok is vaak het verschil tussen tevredenheid en betrokkenheid. Mensen kunnen tevreden zijn op het werk, maar dat betekent niet automatisch dat ze er helemaal voor gaan. Echte betrokkenheid gaat dieper, het gaat erom of mensen zich echt verbonden voelen met hun werk. Een andere uitdaging is het tijdig herkennen van signalen van verminderde betrokkenheid voordat medewerkers de organisatie verlaten. En laten we niet vergeten dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over wat er beter kan en waarom.

Wat drijft jou persoonlijk in je werk bij BORO Consultancy?

Het is eigenlijk vrij simpel: ik geloof dat het werk een plek moet zijn waar mensen zich goed voelen. Mijn interesse in organisaties en menselijk gedrag komt samen in mijn werk bij BORO Consultancy. Maar wat me echt motiveert, is het idee dat we te weinig met elkaar praten over hoe we die werkplek beter kunnen maken, hoe we betrokkenheid kunnen vergroten. Mijn doel is om organisaties te helpen een omgeving te creëren waar medewerkers niet alleen tevreden zijn, maar zich echt betrokken voelen. Het gaat erom mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zowel individueel als voor de organisatie als geheel. Dat is wat me elke dag motiveert bij BORO Consultancy.

Wat dreef jou om BORO Consultancy op te richten en je passie voor medewerkersbetrokkenheid te volgen?

Mijn interesse begon eigenlijk met nieuwsgierigheid. Toen ik verschillende organisaties zag en hoe mensen daar werkten, begon ik me af te vragen waarom sommige plekken floreren en anderen worstelen. Door het feit dat mensen een groot deel van hun leven op het werk doorbrengen, realiseerde ik mij dat dit onderwerp zeer belangrijk is. Maar wat me echt raakte, was het besef dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over hoe we dat werk beter, fijner en betekenisvoller kunnen maken. Daarom startte ik BORO Consultancy, om organisaties te helpen begrijpen hoe ze de betrokkenheid van hun medewerkers kunnen verbeteren.

Wat denk je dat de grootste uitdagingen zijn voor organisaties als het gaat om medewerkersbetrokkenheid?

Het grote struikelblok is vaak het verschil tussen tevredenheid en betrokkenheid. Mensen kunnen tevreden zijn op het werk, maar dat betekent niet automatisch dat ze er helemaal voor gaan. Echte betrokkenheid gaat dieper, het gaat erom of mensen zich echt verbonden voelen met hun werk. Een andere uitdaging is het tijdig herkennen van signalen van verminderde betrokkenheid voordat medewerkers de organisatie verlaten. En laten we niet vergeten dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over wat er beter kan en waarom.

Wat drijft jou persoonlijk in je werk bij BORO Consultancy?

Het is eigenlijk vrij simpel: ik geloof dat het werk een plek moet zijn waar mensen zich goed voelen. Mijn interesse in organisaties en menselijk gedrag komt samen in mijn werk bij BORO Consultancy. Maar wat me echt motiveert, is het idee dat we te weinig met elkaar praten over hoe we die werkplek beter kunnen maken, hoe we betrokkenheid kunnen vergroten. Mijn doel is om organisaties te helpen een omgeving te creëren waar medewerkers niet alleen tevreden zijn, maar zich echt betrokken voelen. Het gaat erom mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zowel individueel als voor de organisatie als geheel. Dat is wat me elke dag motiveert bij BORO Consultancy.

Wat dreef jou om BORO Consultancy op te richten en je passie voor medewerkersbetrokkenheid te volgen?

Mijn interesse begon eigenlijk met nieuwsgierigheid. Toen ik verschillende organisaties zag en hoe mensen daar werkten, begon ik me af te vragen waarom sommige plekken floreren en anderen worstelen. Door het feit dat mensen een groot deel van hun leven op het werk doorbrengen, realiseerde ik mij dat dit onderwerp zeer belangrijk is. Maar wat me echt raakte, was het besef dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over hoe we dat werk beter, fijner en betekenisvoller kunnen maken. Daarom startte ik BORO Consultancy, om organisaties te helpen begrijpen hoe ze de betrokkenheid van hun medewerkers kunnen verbeteren.

Wat denk je dat de grootste uitdagingen zijn voor organisaties als het gaat om medewerkersbetrokkenheid?

Het grote struikelblok is vaak het verschil tussen tevredenheid en betrokkenheid. Mensen kunnen tevreden zijn op het werk, maar dat betekent niet automatisch dat ze er helemaal voor gaan. Echte betrokkenheid gaat dieper, het gaat erom of mensen zich echt verbonden voelen met hun werk. Een andere uitdaging is het tijdig herkennen van signalen van verminderde betrokkenheid voordat medewerkers de organisatie verlaten. En laten we niet vergeten dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over wat er beter kan en waarom.

Wat drijft jou persoonlijk in je werk bij BORO Consultancy?

Het is eigenlijk vrij simpel: ik geloof dat het werk een plek moet zijn waar mensen zich goed voelen. Mijn interesse in organisaties en menselijk gedrag komt samen in mijn werk bij BORO Consultancy. Maar wat me echt motiveert, is het idee dat we te weinig met elkaar praten over hoe we die werkplek beter kunnen maken, hoe we betrokkenheid kunnen vergroten. Mijn doel is om organisaties te helpen een omgeving te creëren waar medewerkers niet alleen tevreden zijn, maar zich echt betrokken voelen. Het gaat erom mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zowel individueel als voor de organisatie als geheel. Dat is wat me elke dag motiveert bij BORO Consultancy.

Wat dreef jou om BORO Consultancy op te richten en je passie voor medewerkersbetrokkenheid te volgen?

Mijn interesse begon eigenlijk met nieuwsgierigheid. Toen ik verschillende organisaties zag en hoe mensen daar werkten, begon ik me af te vragen waarom sommige plekken floreren en anderen worstelen. Door het feit dat mensen een groot deel van hun leven op het werk doorbrengen, realiseerde ik mij dat dit onderwerp zeer belangrijk is. Maar wat me echt raakte, was het besef dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over hoe we dat werk beter, fijner en betekenisvoller kunnen maken. Daarom startte ik BORO Consultancy, om organisaties te helpen begrijpen hoe ze de betrokkenheid van hun medewerkers kunnen verbeteren.

Wat denk je dat de grootste uitdagingen zijn voor organisaties als het gaat om medewerkersbetrokkenheid?

Het grote struikelblok is vaak het verschil tussen tevredenheid en betrokkenheid. Mensen kunnen tevreden zijn op het werk, maar dat betekent niet automatisch dat ze er helemaal voor gaan. Echte betrokkenheid gaat dieper, het gaat erom of mensen zich echt verbonden voelen met hun werk. Een andere uitdaging is het tijdig herkennen van signalen van verminderde betrokkenheid voordat medewerkers de organisatie verlaten. En laten we niet vergeten dat we te weinig het gesprek met elkaar aangaan over wat er beter kan en waarom.

Wat drijft jou persoonlijk in je werk bij BORO Consultancy?

Het is eigenlijk vrij simpel: ik geloof dat het werk een plek moet zijn waar mensen zich goed voelen. Mijn interesse in organisaties en menselijk gedrag komt samen in mijn werk bij BORO Consultancy. Maar wat me echt motiveert, is het idee dat we te weinig met elkaar praten over hoe we die werkplek beter kunnen maken, hoe we betrokkenheid kunnen vergroten. Mijn doel is om organisaties te helpen een omgeving te creëren waar medewerkers niet alleen tevreden zijn, maar zich echt betrokken voelen. Het gaat erom mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zowel individueel als voor de organisatie als geheel. Dat is wat me elke dag motiveert bij BORO Consultancy.